Kettő és egynegyed

 

Leülünk egy kávéra, miközben megbeszéljük, ki mit dolgozik, ki mit tudna segíteni a másiknak abban, hogy a közös munka minél eredményesebb legyen. Kettő és egy negyed óra összesen. Az is három lépésben.

Volt olyan, hogy napokig, hetekig azon gondolkozott, mi lenne a jó szöveg cégének, vállalkozásának weboldalára? Volt olyan, hogy nem haladt a profitot termelő munka, mert alkalmazottai, munkatársai hosszú órákon, napokon át azzal voltak elfoglalva, hogy egy szlogent, reklámszöveget, sajtóanyagot, rádióspotot, hírlevelet megfogalmazzanak?

Nem hetek, napok, de még csak nem is hosszú órák, csupán kettő és egy negyed óra kell az ön, vagy megbízottja idejéből ahhoz, hogy cégének, vállalkozásának kiváló szöveges portfóliója legyen. Azt is három lépésben!

1. lépés

Megbeszélés, információk átadása, célok és célcsoportok meghatározása,elképzelések felvázolása, tanácsadás.

Hossza: 1 óra.

2. lépés

Az elkészült nyersanyag leadása, korrektúrázása, egyeztetése. És ez az a pont, ahol a megrendelő dob egy hátast. Mert nem érti, miért vannak benne hibák, tárgyi tévedések... MERT EZ NYERSANYAG! Arra szolgál, hogy kiderüljön, jó-e az irány (ha nem, merre kanyarodjunk), és minden hiba, tárgyi tévedés (nyilván van benne, hisz' nem lehetek minden téma professzionális szakértője) előkerül, kiderül, megsemmisül...

Hossza: 1 óra

3. lépés

A kész anyag áttekintése, virtuális koccintás.

Hossza: 1/4 óra