Mit csinált? / Weboldalak szövegezése

Spaletta Étterem és Sörház

A weboldal szövegezése, feltöltése csak egy része volt egy teljes kommunikációs folyamatnak. (De igen fontos része!) A feladat maga arról szólt, hogy egy másfél éve titokban előkészített és felépített étterem egyszer csak megnyitja kapuit! Ennek felvezetése történt Facebook, rádióreklám és weboldal támogatásával.

Bővebben...

 
 

Pintér PC

A feladat: egy jól behatárolható földrajzi területen élő (Orgovány és vidéke), jól meghatározható ügyfélkör számára (kisebb, környékbeli cégek, helyi magánszemélyek, családok) megfogalmazni, miben tud nekik segíteni a megbízóm.

Bővebben...

 
 

E-Galéria

Komplex munka volt. Az első pillanattól - a tulajdonos és a honlapkészítő cég megállapodásától kezdve - benne voltam a közepében. Közösen építettük fel a honlap struktúráját, találtuk ki az extrákat és a menüpontokat, méreteket és arányokat, teszteltem, kapcsolatot tartottam a két fél között, miközben szövegesen is felépítettem a weboldalt. Nagyon jó kis munka volt! És rendkívül gyors...

Bővebben...

 
 

Modern Home Studio

Egy fiatalos, innovatív cég honlapja, ahol az első megbeszélés után nem volt kérdéses, hogy megtaláltuk a közös hangot. A régi honlapot teljesen elfelejtettük, újat építettünk. Új képi világgal, szöveges tartalommal és üzenettel.

Bővebben...

 
 

KG Gumiprofil

A cég tulajdonosa, Fekete Csaba, akár egy jó tanárember vezetett végig a témán, és könnyedén jutottunk el az erdőtől a gumifáig...

Bővebben...

 
 

grandUP fitness

Nagy kihívás egy középkorú férfiembernek, aki nem táncol, nem jár fitnesztermekbe, de igazából még a trendeket se követi ezekben a dolgokban. De a sportolás megvolt: az alapos beszélgetésnek és anyaggyűjtésnek köszönhetően megbirkóztam a feladattal.

Bővebben...

 
 

Mórat Trans - Kerekegyháza

A cég honlapjának szövegezését a lendület, a folytonosság és a kapcsolódások határozzák meg, erre a menüpontok elnevezésének kapcsolódása is: A legjobbakkal az úton... Mindig tudja, merre visz az út... Legkiválóbb útitársaink stb.

Bővebben...

 
 

AB Holding

A megbízás a cég teljes szöveges arculatának tervezésére szólt. Weboldalak szövegezése + szlogenek. Teljesen szabad kezet kaptam, nem voltak megkötések. Már az első megbeszélés során kiderült, hogy ez egy rendkívül fiatalos, dinamikus és összetett csapat, akik mögött komoly tudás és tapasztalat van. Így kerültek Minarik Ede pályájára, és így lett Csenki Csaba gyöngye (munkásságának egyik fénypontja) ez a munka.

Bővebben...

 
 

Olivola Locale Italiano

A Kecskeméten található olasz étterem weboldalának szövegezése azért jelentett kihívást, mert egy teljesen kész honlapot kaptam, ahol a keretek adottak voltak, a menüpontok csak meghatározott karakterszámot bírtak el. Se többet, se kevesebbet. A programozók által kedvelt Lorem ipsumozás átváltása magyarra.

Bővebben...